Over Jeck Wagemans

Jeck Wagemans staat voor ervaring en competentie

De naam Wagemans wordt door velen direct in verband gebracht met zonwering. Dat is niet zo vreemd, aangezien deze producten al tientallen jaren door onze familie worden vervaardigd. Jeck Wagemans raakte al op zeer jonge leeftijd vertrouwd met de productie van zonweringsproducten in het bedrijf van zijn ouders. Het werd hem met de paplepel ingegoten.

Gemak dient de mens!

De tijd dat rolluiken en garagepoorten handmatig werden bediend, is voorbij. ‘Gemak dient de mens’ is een bekend spreekwoord en dat geldt zeker voor het gebruik van allerlei apparatuur in en om uw huis. Jeck Wagemans is thuis op het gebied van domotica en adviseert u graag over het gebruiksgemak van elektronische en draadloze apparatuur in en om het huis.

Speelse architectuur?

Zijn uw ramen rechthoekig of schuin, onze rolluiken kunnen perfect op de vorm van uw huis worden afgestemd!

Onderhoud en Reparatie

Het plegen van onderhoud is van wezenlijk belang. Dat geldt ook voor zonweringsproducten. Jammer genoeg realiseren huiseigenaren, huurders en vastgoedeigenaren zich vaak te weinig dat ook zonweringsproducten regelmatig nagekeken moeten worden. Zij staan immers niet alleen voortdurend bloot aan allerlei weersinvloeden, maar worden ook lang niet altijd even deskundig bediend. Vaak wordt de vakman er pas bijgeroepen als het product niet meer functioneert of zelfs niet meer te repareren valt. Toch gebeurt het niet snel dat een zonweringsproduct van het ene op het andere moment niet meer bediend kan worden, maar treden er van te voren al haperingen op, die wijzen op een naderend probleem. Een telefoontje met Jeck Wagemans lost uw probleem op en bespaart u bovendien vaak heel wat geld. Als het ook maar enigszins mogelijk is, zal Jeck Wagemans het product repareren, tenminste wanneer dat verantwoord is. U wilt per slot van rekening niet van de regen in de drup belanden. Met onderhoud door de vakman kunt u problemen voorkomen en daarvoor kunt u bij Jeck Wagemans prima terecht.

Horren: voor uw dag- en nachtrust!

Vliegen, muggen en andere insecten. Hun zoemend en brommend geluid kan danig irriteren. Om van muggen beten maar helemaal te zwijgen. Met het aanbrengen van hordeuren en ramen weert u deze hinderlijke in dringers en bent u verzekerd van een rustlg dag en een gezonde nachtrust. Wij kunnen u een breed scala aan mogelijkheden bieden. Ook als uw ramen en deuren een afwijkende vorm hebben, hebben wij een passende oplossing!

Veiligheidsbeslag

Helaas neemt het aantal inbraken in woonhuizen, bedrijfspanden en scholen hand over hand toe. Vaak wordt het het inbrekersgilde ook wel bijzonder gemakkelijk gemaakt en weten ongewenste bezoekers het zich met een schroevendraaier of ander gereedschap op heel eenvoudige wijze en zonder al te veel moeite toegang te verschaffen. U kunt zich met relatief eenvoudige middelen afdoende beschermen tegen ongewenst bezoek door bijvoorbeeld ramen en deuren van inbraakwerend veiligheidsbeslag te voorzien. Wij staan u ook op dit terrein graag met raad en daad terzijde en brengen desgewenst kwalitatief hoogwaardig en – van een politiekeurmerk voorzien – hang- en sluitwerk bij u aan.

Garagedeuren en veiligheidshekken

te kust en te keur! Bij Jeck Wagemans heeft u keuze uit een zeer uitgebreid assortiment garagedeuren, en veiligheidshekken, die van uiteenlopende materialen vervaardigd kunnen worden: hout, kunststof, aluminium of staal. Maar u kunt ook verschillende materialen en profielen combineren. En de bedieningmogelijkheden zijn bijna onbegrensd!